Ochopee Post Office (smallest postoffice in the world)

Limbo in het kleinste postkantoor ter wereld

Op mijn roadtrip door de Everglades in Florida kwam ik Eddy Barnes tegen. Eddy hield niet van zich zelf wassen. Hij hing altijd uit zijn raampje. Als de wind verkeerd stond rook je hem al vanuit je eigen auto. Eddy had wel hele mooie tanden, de plaatselijke tandarts kon niet veel aan hem verdienen. Hij werkte in een postkantoortje even zo groot als twee Pinkpop-Dixie toiletten. Vanwege de kleine afmetingen beschrijf ik het postkantoor het beste als een soort inloopkast. De postvakken van dit postkantoor bevinden zich aan de achtergevel van het gebouwtje. De kleine ruimte heeft slechts één enkele TL-buis, die wordt gebruikt om de slecht geventileerde en donkere ruimte te verlichten. Buiten het postkantoor is een kleine parkeerplaats die plaats biedt aan een paar auto’s. Het postkantoor van Ochopee was aanvankelijk een opslagruimte voor PVC-leidingen. De pijpen werden gebruikt in een nabijgelegen tomatenplantage. Het diende het doel tot 1953 toen het werd omgebouwd naar een postkantoor. Het Ochopee-postkantoor werd aangewezen als de nieuwe functie nadat het vorige postkantoor in Ochopee was verwoest door een brand. Het postkantoor van Ochopee bevindt zich op de Amerikaanse route 41 nabij Ochopee in Florida. Het postkantoor ligt ongeveer 5 kilometers ten oosten van het snijpunt van de US 41 en de State Road 29. Het dient eigenlijk voor indianen van de Miccosukee en de Seminole-stammen die hier nog wonen in kleine gehuchtjes. Uiteraard heb ik vanaf hier mijn postkaart naar mijn moeder gestuurd. een traditie die ik al heel lang met plezier doe. Haar boekenkast in de woonkamer wordt langzaam aan een hele verzameling van kaarten met postzegels uit de hele wereld.IMG_8768.jpgIMG_8765.jpgIMG_8758.jpgIMG_8803.jpg

IMG_8792
Plaatselijke kerk nabij Ochopee
Plaatselijke gemeentehuis nabij Ochopee
Plaatselijke gemeentehuis nabij Ochopee

Schermafbeelding 2020-02-09 om 14.20.34.png

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.