Oud-Hollands spelverhuur

Wilt U eens een avondje gezellig aan de slag met handmade oud-Hollandse spelen zoals onze grootouders dat vroeger deden ? Voor 37,50 euro huurt U onderstaande zes behendigheidspelletjes. Neem contact op via 06-13545294 voor een reservering. 

Ran & Angelica

Bibberspel

Probeer met een ring aan een stang het traject af te leggen. In het  traject zitten twee rustpunten. Wedden dat je dit zelfs zonder bier op niet lukt ? Ok dan, een gratis flesje bier voor diegene dit dit wel lukt (wel filmen !).

afmetingen: 42 cm x 20 cm x 73 cm (lxbxh)

Kogelspel 

Probeer de kogel in het achterste doel te krijgen door de stangen uit elkaar te trekken. De helft van de mensen laten de bal al vallen bij het vierde gat. Lukt het jou de bal in het vijfde of zelfs wel het zesde gat te laten vallen ?

afmetingen: 200 cm x 30 cm

Slingerplank

Aan de voorkant zit een knop waarmee je de plank kunt draaien. De bedoeling is om een knikker zover mogelijk naar achter te laten rollen. Ook dit gaat jou niet lukken. Alez, wederom een flesje bier voor wie dit wel lukt (wederom filmen !)

afmetingen: 114 cm x 40 cm

Golfbiljart

Iedere speler stoot 5 ballen met de keu, het is de bedoeling om de ballen in de gaten te schieten. De ballen komen dan terugrollen, in deze sleuven staat de puntentelling vermeld. Wie de meeste punten heeft wint. Krijt op tijd !

afmetingen: 110 cm x 44 cm x 11 cm (lxbxh)

Blaasspel

Probeer het balletje door de sleuf te blazen, tot op de plek waar de meeste punten staan. Blaas je te hard dan rolt het balletje uit de bak. 

lengte: 100 cm

 

Sjoelen

Het gezelschapsspel ‘Sjoelen’ is in menig huishouden een begrip. Bij deze sport hebben alle spelers de taak om zoveel als mogelijk punten te behalen. Elke deelnemer krijgt dertig schijven tot zijn beschikking, welke door smalle gleufjes moeten worden geschoven aan het einde van de speelplank. Na de eerste beurt zullen alle schijven die het einddoel niet hebben behaald opnieuw worden gebruikt, datzelfde geldt voor de tweede beurt.

lengte: 160 cm

Schermafbeelding 2019-12-18 om 22.35.30.png

 

 

Huurvoorwaarden

Huren bij  oud-Hollandse volksspelen Munstergeleen moet voor beide partijen naar tevredenheid gebeuren. Praat gerust hierover met ons. Wij doen ons best om aan uw wensen tegemoet te komen.

Algemeen

De spelmaterialen zijn eigendom van oud-Hollandse volksspelen Munstergeleen. Om in aanmerking te komen voor materialen uit onze collectie dient men een huurbedrag te betalen. In alle gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien beslist oud-Hollandse volksspelen Munstergeleen.

Reserveren / Annuleren

Bij het afhalen van de materialen dient de huurder een handtekening te plaatsen op het huurcontract en zich te legitimeren. Hiermee wordt te kennen gegeven dat de huurder volledig op de hoogte is van de uitleenvoorwaarden en hiermee instemt. In geval van annulering binnen 3 dagen voor afhaaldatum dient 100% betaald te worden. In geval van annulering tot 3 dagen voor de afhaaldatum, wordt 50% in rekening gebracht. De huurder dient bij het afhalen van de spelen contant te betalen.

Tarieven

Huurprijs is zoals vermeld 37,50 euro per dag. Voor meerdere dagen, kan de hoogte van het bedrag worden aangepast.

Afhalen / Terugbrengen*

De huurder dient 2 dagen vooraf contact op te nemen, voor de te bepalen tijd voor het afhalen van de spelen. De huurder dient zich bij het afhalen te legitimeren. De huurder verzorgt zelf het transport van de spelen. Het in- en uitladen van de spelen dient door de huurder te geschieden. Bij het niet afhalen van de spelen op de afgesproken dag en tijd, vervalt het recht op de spelen. Bij het te laat of niet op het afgesproken tijdstip terugbrengen van de spelen betaalt u een boetebedrag van 50% per dag van de totale huurprijs.

Spelen

De huurder is volledig verantwoordelijk voor de gehuurde spelen. Ze dienen in dezelfde staat te worden ingeleverd als waarin men ze heeft ontvangen. Beschadigd en/of verloren geraakt spelmateriaal dient tegen nieuwwaarde/reparatiekosten te worden vergoed. Het dient schoon ingeleverd te worden, indien dit niet het geval is worden schoonmaakkosten á € 20,- per uur in rekening gebracht. De spelen mogen niet aan derden worden uitgeleend. Er kunnen per levering maximaal twee flesjes bier gewonnen worden. Het filmpje dient op FB gezet te worden met een werkende linkverwijzing naar mijn spellenpagina.

Aansprakelijkheid

oud-Hollandse volksspelen Munstergeleen ervaart geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van eventueel ontstane ongevallen en dergelijke, welke kunnen voortvloeien uit het gebruik van de spelen.

Bezorgen

oud-Hollandse volksspelen Munstergeleen kan de spellen bij U thuis brengen voor 15 euro (enkele rit). Dit betreft omgeving Sittard-Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.