Tijgers spotten in Pench NP

Pench National Park

Koeien zijn hier heilige dieren en dien je extra goed te verzorgen. Toch worden ze ook ingezet als lastdier. In hun nek hebben ze zo’n rare bult waarachter het juk zit vast gemaakt. Daar zit dan weer met touwen een kar aan vast gesjord. Op die kar zit dan een man met een lange stok. En nu komt het. Die stok port hij zeker iedere minuut een stukje in de heilige poeperd van het dier. Die begint dan natuurlijk te lopen. Vooruit welteverstaan. Dat is dan ook de bedoeling. Lekker dan.

Op weg naar het kamp rijd je door leuke dorpjes met fel gekleurde huisjes

Ik vraag me trouwens wel eens af hoeveel dieren we door de eeuwen heen hebben bereden om uiteindelijk erachter te zijn gekomen dat het paard zich hier toch het beste voor leent. 

Sundowner aan het meer

Pench National Park viel enigszins tegen. Op de eerste plaats hebben we geen tijgert gezien maar dat heb je helaas in het wild niet voor het zeggen. Het is immers geen dierentuin. Maar het lijkt niet echt op een jungle. Het lijkt meer op een stukje bos zoals het Sweijkhuizer bos. De gids achterin was een jonge meid met lieve flapoortjes. Ze had nog weinig jungle ervaring want een beetje gids richt zijn ogen alleen maar richting de struiken en niet op de weg. Daar hadden we de chauffeur voor. Ondanks dat ze weinig te vertellen had was ze heel aardig en lachte aan één stuk door. Pench Jungle camp was wel weer mooi en we sliepen een nachtje in een prachtige tent. Het kamp heeft een restaurant met drie keer per dag een lopend buffet met allemaal Indiase lekkernijen. De locatie wordt goed bewaakt door drie duitse herders die gewoon los rondlopen. Verder is het hele kamp omheind met een hoog hekwerk zodat evt. hongerige tijgers niet naar binnen kunnen. De staf was erg behulpzaam. Vandaag vliegen we naar de mooie stranden van Goa. Doei ! ✈️🌍🇮🇳

Slankaap
Jakhals

Slankaap

 

 

 

 

Deze reis werd mede mogelijk gemaakt door:

Finatics Financial Services

FINATICS COMBINEERT DE PASSIE VAN EEN TOPSPORTER MET SUCCESVOL ONDERNEMEN. MET DEZE MENTALITEIT OPTIMALISEREN WIJ DAGELIJKS JOUW FINANCIËLE VRAAGSTUKKEN. FINANCIËLE FANATIEKELINGEN, MÉÉR DAN ACCOUNTANTS, DAT IS FINATICS. WE LIVE YOUR BUSINESS.

Flexibel en meedenkend. Bij Finatics staat ontwikkeling hoog op ons prioriteitenlijstje. Hierdoor kunnen wij efficiënt werken voor jou, de aandacht en extra’s die je als klant verdiend. We never quit, we are Finatics! In 2005 startte Joep Hoens en Sacha van Wissen met Finatics, met als doel een financiële en fiscale dienstverlener en adviseur te zijn die anders is dan anderen. Een informeel en spontaan kantoor waar klanten graag langskomen voor een kop koffie en het bespreken van administratieve vraagstukken. Wij zijn vertrouwd met jouw business en hebben de beste oplossing voor jouw vraagstuk. Uiteraard kunnen wij als geen ander fiscale consequenties doorrekenen en belastingstructuren optimaliseren. Maar we willen verder gaan, wij denken graag met je mee over jouw ondernemersvisie en jouw toekomst! Finatics staat voor kwaliteit en is aangesloten bij de NBA (Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants) en RB (Register Belastingadviseurs).

Finatics Sittard Prins de Lignestraat 32, 6161 CZ Geleen Postbus 357 6130 AJ Sittard T: 046 400 8885

Finatics Roermond Boven de Wolfskuil 3 6049 LX Roermond (op afspraak) T: 0475 820 217

https://www.finatics.nl  financialservices@finatics.nl

Nadine van Mierlo fotografie

Mijn passie ligt bij het fotograferen van mensen : Mooi en Puur. Of het nu een dikke buik, pasgeboren kindje, kleine of grote kids, een hele familie of het vastleggen van de mooie dag van een bruidspaar, ik maak een reportage waar jullie voor altijd met een warm gevoel naar kunnen terugkijken. Veel kijkplezier en graag tot ziens in de studio in Limbricht, bij jullie thuis of op een feest.

Groetjes Nadine van Mierlo klik hier voor website4

2 gedachten over “Tijgers spotten in Pench NP

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.