Abandoned Hunter hotel in Schwarzwald Germany

Rond 13:00u vertrokken we met ons oude busje naar het Zwarte woud in zuid-Duitsland. Ik heb gehoord dat daar midden in het uitgestrekte bos een verlaten hotel, gebouwd in 1840, ligt. Na vijf uur rijden stonden we voor de ingang van de eens goed bezochte lobby welke in 1892 ook door onze eigen koningin Wilhelmina betreden werd. Door de lichte regen hing er een dikke sluier van mist over het oude, houten gebouw. Een oude zwerver kwam naar buiten. Het paarse -3.5 stickertje plakte nog op zijn bril. Hij vroeg welke mamut-boom we wilden kopen. “Ohhh, verkoopt U bomen ?”, vroeg ik verbaasd. “Ik ben eigenlijk meer geïnteresseerd in een slaapplek in uw verlaten hotel, woont U hier ?”. Het oude mannetje had een soort Kerstman-gezicht met van die bolle wangetjes en sprankelende ogen. Hij vond het geen goed idee om in het krakende, verlaten hotel te slapen want buiten het feit dat er geen water en stroom was kwamen er ‘s nachts allemaal rare mensen die geluiden maakten. Dat wilde hij ons besparen. Aldus sliepen we op het luchtbed in ons busje naast het hotel in het Zwarte woud in Baden-Württemberg. De 31-jarige duitse Wald-Rambo Yves Rausch uit Oppenau zat gelukkig in een gebied nog 22 km van ons verwijderd dus no worries.

De volgende morgen was ik al om 05:30u wakker. Ik kon als kind al niet meer slapen als ik wist dat ik iets leuks zou gaan doen. Mij moest je op vrijdagavond niet vertellen dat we zaterdagmorgen naar de Efteling zouden gaan. Dan bleef ik de hele nacht wakker, bang dat mijn pa en ma zich zouden verslapen. Nu ook. We stonden op en sprongen meteen in onze schoenen . De oude man opende de deuren en voilá….. every urban explorer’s wet dream…. een dikke 10 !! Reeds in 1994 gesloten maar alle spulletjes van vroeger waren nog aanwezig. Zelfs hele oude Apple computers. Bekijk de foto’s en het filmpje maar 😍😍😍

Deze reis wordt mogelijk gemaakt door:

Www.finatics.nl

https://instagram.com/bij_nummer_81?igshid=ravvlnb92tt1

http://www.restaurantmeds.nl/

https://www.facebook.com/Margiestaartenkoek/

https://www.bodyandbeing.nl/

6 gedachten over “Abandoned Hunter hotel in Schwarzwald Germany

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.