Villa Heil

Op een kille winterdag bezochten we deze verlaten notarispraktijk uit 1909 die er al vanaf 2005 verlaten bij ligt. Overal lagen persoonlijke spullen zoals agenda’s en notitieblokjes maar ook zaten er nog cliëntendossiers (sommige van de jaren ‘20) opgeslagen in kartonnen dozen. De wachtkamer van deze praktijk zag er het meest desolaat uit. De rest van de kamers had flink wat waterschade opgelopen veroorzaakt door gaten in het dak. Er was een mooie trap naar de 2e verdieping en de mooie glas in lood ramen schepten een apart sfeertje. Op diverse plekken in het huis stonden van die oude televisies. Van die echte oude bakken. Waarschijnlijk was de voormalige bewoner een jager want op zolder vonden we een aantal patroonhulzen. Een leuke plek om twee uurtjes door te brengen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.