Dailey life Bangkok…

Ik kan me de eerste keer dat ik in Bangkok kwam nog goed herinneren dat ik zag hoe enorme winkelcentra met air-conditioning naast eeuwenoude dorpshuizen waren gebouwd en straten vol met eetkraampjes tegenover luxueuze restaurants bovenop wolkenkrabbers stonden. Ik zag een mix van eeuwenoude tradities en een dominante stroom van westerse invloeden die nu samen het aanzicht van de stad vormen. Heel apart om te zien vond ik de monniken in hun opvallende rode gewaden en de schoolkinderen in schooluniformen die me giechelend aankeken. Het allerleukste vond ik een bezoek aan Yaowarat Road in China Town, één van de oudste woonwijken en gesticht in de 18e eeuw. De Thai van Chinese afkomst drijven hier hun handel en dit is de plek waar ik met mijn gehuurde fiets samen met mijn camera urenlang onderweg was. Hieronder het resultaat.

Zwerfkatje
Pindabrander
Streetfood
One night in Bangkok
Streetfood
Thaise babbi
Kapper
Lunch op school
Tuktuk
Kapsalon
Dank U !
Streetfood
Streetfood
Streetfood
Streetfood

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.