Plamuurbakkes

Net terug van de Aldi. Voor me stond een vrouwtje die een pak maandverband op de band van de kassa gooide. Meteen daarna draaide ze zich om en keek me met haar plamuurbakkes aan zo van: โ€œik voel me nog jong en kan best nog wel kinderen krijgenโ€. Gezien haar rimpels, diep als tractorsporen in een maisveld had ik eerder het gevoel dat ze vanavond een feestje had en het maandverband enkel en alleen nodig had om haar zeik op te vangen als ze moest lachen om een sloom mopje.

Een gedachte over “Plamuurbakkes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.