Babylijkjes

Als Angelica ook maar even in de gaten heeft dat ik niet luister als ze iets verteld dan gebruikt ze de laatste tijd een controle zin om te checken of ik wel geluisterd heb. Vandaag vertelde ze me over een pakketje dat morgen bezorgd zou worden. Haar controle zin was “…..daar zitten drie babylijkjes in, die mogen meteen in de vriezer.” Zoals gewoonlijk zat ik weer eens met mijn hoofd dagdromerig in een wild jongensavontuur en antwoordde heel geroutineerd:”is goed schatje” 🤦🏻‍♂️

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.