Babygoudviskiller

Ik heb net een baby goudvis gekilled. Hij is schijnbaar in mijn vijver geboren want babygoudvisjes mag je niet verkopen bij Hornybach. Had een schimmel en zwom hartstikke scheef. Half op zijn rug. Eruit gevist en met een steen zo pats !!

Maar laat wel al voor het derde jaar het duivennest in de regengoot zitten zodat er steeds kleine duifjes geboren kunnen worden. Ondanks het feit dat de goot wel eens verstopt accepteer ik dit toch maar effe. Zit ik vandaag gewoon weer goed qua karma of wat vind jij ?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.