Rolladenetje

In navolging van de beeldenstorm in de VS in 2020 beschadigden agressieve vega’s in Sittard een reclamezuil van een McDonald’s vestiging. Toen een 16-jarige demonstrant werd gevraagd waarom ze tijdens de stopvlees-actie stond te klappen antwoordde ze met meeademende snotterbel:” Dat ik vroeger vlees moest eten van mijn ouders is nog tot daar aan toe. Maar omdat mijn vader zei dat er statiegeld op het netje van de rollade zat moesten mijn zus en ik die dus altijd goed schoonmaken tijdens het afwassen en daarna buiten aan het droogrek hangen. Pas tien jaar later vertelde hij me dat dit een grapje was !! Wat een lul, kijk, dan pak ik liever mijn klankschalen en ga in het bos wat bomen knuffelen dan dat ik een stukje vlees eet”.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.