Capri Island 🏝 ðŸ‡®ðŸ‡¹

De video van Capri Island 🇮🇹😍

Mi scuso

Allereerst mijn excuses voor het veelvuldig in beeld brengen van de Amerikaanse dame in de video. Ze lag voorin het bootje welke ons naar Capri Island bracht. Als ik ergens een filmpje van maakte dan kon je haar gewoon niet missen. Op deze plek op de boot was ze namelijk continu in beeld bij onze knappe Italiaanse kapitein Roberto. Bij de Arc of Love gooide ze hem zelfs kushandjes toe. Echter, hij was een baas en liet zich niet van de wijs brengen. Vanuit haar woonplaats San Diego was ze naar Dallas gevlogen en vanuit Dallas rechtstreeks naar Rome in een halfleeg vliegtuig. Na drie dagen Sorrento-coast zou ze een week lang op Sicilië verblijven waar haar bestie uit Split (Kroatië) zou gaan trouwen. Ik had al iets oost-Europees aan haar gezicht gezien maar de vele Botox-en fillerinjecties maakten het er voor mij niet gemakkelijker op. Ook haar leeftijd was hierdoor moeilijk in te schatten alhoewel haar hals deed vermoeden dat we hier te maken hadden met een vrouw van rond de 60. Haar lijf zag er afgetraind uit maar links en rechts had ze er wat vet uit laten lopen getuige de kleine littekentjes. Alles voor de aandacht van een man. Deze dame wekte de indruk dat ze vaker wisselde van vriendjes dan Angelica van tampons. Waarschijnlijk had ze er op jonge leeftijd al twee ballonnen op laten schroeven. Toen ze op haar rug op het voordek lag te zonnen bleven ze gewoon overeind staan. Wat een verschil met die vrouwen van die Namibische stam waar we een paar jaar geleden bij verbleven. Die liepen de hele dag naakt rond met borsten als postzakken en tepels als sigarenpeuken.

Recht voor ons: Capri Island. Een klein uurtje varen van Sorrento.
Marina Piccolo beach
Marina Piccolo beach

Capri

Het eilandje kent twee dorpjes: Capri en Anacapri. Met een rode luxe oldtimer werden we vanuit het haventje naar boven gebracht. Naar Capri, het stadje van de smalle straatjes. Na elke bocht waren we weer nieuwsgierig naar het volgende uitzicht.

Taxi naar Capri centrum boven op de berg

Overal zagen we mensen met mega winkeltassen lopen. Dit was de plek van glitter en glamour, de thuisbasis van elegante designerboetiekjes zoals Louis Vouitton, Hermes en Versace. Toen we de haven Marina Piccolo binnen gingen zagen we al luxe jachten die net voor de kust lagen afgemeerd. We zagen diverse clubs, restaurants, luxe hotels maar misschien wel het leukste was de iconische Piazzetta, het middelpunt van het sociale leven van het eiland onder de pittoreske klokkentoren waar we aan ons ijsje likten. In ieder restaurant hingen wel foto’s van Hollywood-sterren, sporthelden en andere beroemdheden samen met een lachende uitbater. De “la dolce vita” uitstraling trok dus niet alleen aan ons maar ook aan de allerberoemdsten der aarde. Van Paris Hilton tot Obama en van Kim Kardashian tot Serena Williams.

Marina Piccolo beach
Marina Piccolo beach
grotta bianca
grotta bianca
Onze capitino Roberto Cinque uit Sorrento, altijd wel in voor een vunzig grapje.
Marina Piccolo beach

Anacapri

Aan de andere kant van het eiland ligt zusje Anacapri. Eigenlijk de tegenhanger van Capri: heel rustig en ontspannen. Dé plek voor boekenwurmen, wandelaars en daydreamers. Heerlijk toeven tussen moestuinen, wijngaarden en kronkelige boomgaarden vol olijf- en citrusbomen.

grotta verde
grotta verde
grotta verde

Faraglioni-rotsen

We maakten een tocht om het eiland heen. De zuidzijde vonden we het mooist. Hier lagen de Faraglioni rotsen. Onze capitino Roberto deed niet lullig en voer tussen de rotsen door. We moesten dan in alle spontaniteit op zijn commando een kus uit wisselen tijdens dit magical moment. Volgens de legende zou dit veel geluk brengen. Voor mij mag dit geluk vandaag al beginnen: dag 2 van Angelica’s ongesteldheid. Mannen zullen begrijpen wat ik bedoel.

Faraglioni-rotsen
Kijk wat een lekker wijf !! 😍🇮🇹
Dure winkeltjes
Dure winkeltjes
In de rij voor een ijsje 🍨

Blue Grotto

Deze unieke zeegrot dankt zijn naam aan het heldere blauwe licht dat door het water filtert via een opening onder zeeniveau. Om de grot binnen te gaan zouden we een kleine roeiboot moeten nemen en via een lage opening naar binnen kunnen gaan. Helaas was de zee té wild voor een bezoek aan de Blue Grotto. Dankzij een foto van internet kan ik jullie laten zien wat we gemist hebben. Eigenlijk het mooiste van het hele eiland 😂😂😂.

Limburgse watersnoodramp

Ga binnenkort eens langs bij de getroffenen van de watersnoodramp zoals onze vrienden Vic en Laura van streetfood & cocktailbar Pistache in Valkenburg. Pistache Streetfood Bar ontvangt jullie met open armen. Hun sfeervolle restaurant met cocktail bar en groot terras biedt een uitgebreide kaart gevuld met gerechten zoals burgers (the best in town), nachos, taco’s, salades, hot dogs en andere heerlijke streetfood gerechten. Geniet ook van hun uitgebreide kaart boordevol heerlijke cocktails. Over een paar dagen gaan we zelf mee helpen schoonmaken. Work to do !

https://pistachevalkenburg.nl/

2 gedachten over “Capri Island 🏝 ðŸ‡®ðŸ‡¹

  1. Boh wat is het daar mooi
    De boottocht, de sjieke auto, de natuur en de winkeltjes en de prachtige bloemen op de boulevard.
    Er straalt rijkdom vanaf.
    Genieten hè 😊 en ik geniet mee van thuis uit😘😘😘

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.