Dansje doen in Vaticaanstad

Pittje Brad

In iedere stad zit altijd wel een dude met een Pittje Brad-knotje op een gitaar emotioneel John Mayer te tokkelen. Ze wéten gewoon dat er straks een ms.Wijdbeens langs glijdt die hem een warm bad, heerlijk dinner en dampend bed aanbiedt. Fuck die knaak in dat petje. Hier op het St.Pietersplein liep een zwarte man uit Nigeria te dansen en te zingen alsof de dag van de tweede Wederopstanding was aangebroken. Allemaal liedjes over “love Jesus❤️” und so weiter. Heb zelf niet zoveel op met onze lieve Heer en de kerk maar deze meneer was zo te zien wel héél blij hier te zijn. Hij kreeg veel bijval van het publiek dat maar al te graag met hem mee danste.

Zaadsokken

Verderop zag ik twee meisjes. Ze gingen much too far. Midden in het hart van het christendom: het sint Pietersplein in Vaticaanstad lagen ze al kronkelend voor de camera hun instagram te vullen. Twee van die geplamuurde grothorken uit de Oekraïne met méér talent buiten de bh dan er in. Tenenkrommend en hemeltergend. Hier moest ik wat van zeggen. Angelica probeerde me nog tegen te houden maar ik had ze al in het vizier. Die zaadsokken hadden zoveel make-up op hun bakkes dat je er met gemak een barbiepop van zou kunnen kneden. Op mijn vraag of ze het normaal vonden midden voor de residentie van de paus zo’n seksueel getinte poses aan het nemen kwam er uit hun mond meer meuk dan TelSell kan verzinnen.

St.Pieterbasiliek
Borgo Santo Spirito straat

Chipstraten

Ik ben van de tijd dat broccoli en courgettes nog uitgevonden moesten worden. De tijd dat je geen complete chipsstraat in winkels had maar je alleen kon kiezen tussen paprika chips en naturel. Deze millennials hadden duidelijk totaal geen notie van normen en waarden. Álles voor de likes 😩😤. Gelukkig tieften ze op na mijn opmerking. Maar goed ook ! Je weet nooit wat er was gebeurd als ik Angelica had losgelaten 🇮🇹/🇳🇱.

Dit soort autootjes zie je veel in Rome. Zo kun je gemakkelijk dwars op de straat parkeren.
St.Pietersplein 🙏🏻
Heilig boontje ! 🙏🏻
Groepje nonnen op excursie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.