Clubliefde

750.000.000€ als pin-limiet, bezitter van vijf hotels, vader van drie gezonde zonen en gelukkig getrouwd met zijn vrouw. Dit heeft hij allemaal te danken aan de kans die zijn werkgever hem 20 jaar geleden gaf en die hem nu helaas niet meer kan betalen vanwege een schuld van 1.1 miljard euro. En wat doe je dan ? Je smeert hem, duizenden socio’s in tranen, vrouw en kinderen weggerukt uit hun omgeving. Tranen vanwege clubliefde ?? Clubliefde ??? Clubliefde bestaat helaas alleen nog maar op de tribunes. Als ik een Griekse god zou zijn dat zou ik Messi niet in mijn hemel toelaten. Mijn naam was dan Heras, god van het ondoordringbare hekwerk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.