Datingsite

Zo had ik me in mijn vrijgezellen periode eens in een knalzatte bui aangemeld op datingsite Lexa. ’s Morgens had ik al “beet”. Maar ik had hier eigenlijk helemaal géén zin in. Dus moest ik zo nu en dan in mij geïnteresseerde dames afwimpelen. Dat deed ik door me zo oninteressant mogelijk voor te doen. Je sloot een abonnement af voor de duur van een kwartaal. Stel je voor. Heb heel wat rare chatgesprekjes achter de rug. Af en toe was het wel lachen. Dat dan weer wel….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.