Sadistisch

Ik zat gisteravond buiten nog wat te kloeken 🍺. Voor me op de grond lag een suikerklontje. Een mier rook er net aan en liep vervolgens heel snel weg. Hij ging vast zijn vrienden halen want in zijn eentje zou het hem nooit lukken om dat gevaarte op de hut aan te trekken. Ik pakte daarop het suikerklontje weg en hield het lege plekje nauwlettend in de gaten. Ik verheugde me straks al op die boze gezichten van zijn makeraden die natuurlijk zouden denken dat hij hun voor het lapje had willen houden. Big fight ! 🐜

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.