Domme wespen

Als ik een wesp was en ik zou per abuis een geopend raam binnen vliegen dan zou ik door datzelfde raam weer naar buiten gaan. Toch ? Stoor me de laatste tijd ontzettend aan die domme wespen die een hele week op en neer over een gesloten raam banjeren. Gewoon omdat ze hun ogen weigeren te openen en dat half geopende raam niet eens WILLEN zien. En het dan gek vinden dat ze zo pissed zijn en met uitgestoken angel na een week uitgeput kapot neervallen naast hun dode matties . Hallo ??? Denk eens na. Open verdomme eens die ogen. Er moet honing gemaakt worden !

2 gedachten over “Domme wespen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.