Facebook lockdown

Nooit gedacht dat mijn sms-bundel van 500.000 gratis sms-jes per maand T-mobile nog in financiële problemen zou brengen. Hoe kom ik nu de dag door zonder facebook, instagram en whatsapp ? Zelfs met mijn QR-code kom ik er niet in. Een complot van Twitter en Tiktok ? Zouden ze de handen ineen hebben geslagen ? Of is het puur spierballentaal van Zucky om eindelijk eens van dat zwak takje-imago af te komen ? En kijk al die wappies nu door het voor hun onbekende last-man-standing Twitter dwalen, zoekend naar een manier hoe ze hun shit kunnen droppen. Zelfs de meest notoire anti-vaccers overwegen momenteel een snuifbare variant of ene in tabletvorm om toch maar een goed gevoel aan vandaag over te houden. Imagine, Netflix was ook geabsorbeerd door Zucky. Dan hadden we over 9 maanden Efteling-rijen voor onze gemeentehuizen. En al die insta-babes met hun angry-bird wenkies huilend en kruipend naar het einde van hun bed. Machteloosheid. Verdriet. Alle emoties komen ineens los. Zelfs die trog paprikachips voor hun neuzen kan de avond niet meer redden. Waarheen nu met haar vandaag geschoten pica waar ze in haar kibini bezig was haar taco op te rekken ?

Één smeekbede aan Zucky: “lieve Marc, je hebt gewonnen, start je laptop opnieuw op en geef ons ons leven terug !”

Een gedachte over “Facebook lockdown

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.