Ik word 50 :(

Vorige week op het terras van café Tapas in Sittard schatte een jonge meid me 60. ZESTIG !!! Had haar bijna een half uurtje over mijn billenkoek-knie willen leggen maar ze leek me zo’n type die bij het geringste gedoe met haar vlijmscherpe catnails mijn gezicht in zou klimmen. Precies, zo’n knokmokkel uit da hood. Toen ze mij vervolgens vroeg hoe oud ik haar dan wel niet schatte zei ik héél voorzichtig en met enige terughoudendheid: “15 !”

Ik dacht nog: ”die krijg je terug, jij sneuneus”. En jawel hoor, binnen drie tellen ging ze van lady naar ghetto. Precies, hier was ik dus al bang voor. Gelukkig liep het met een sisser af want een kwartier later stond ze alweer met haar getuite duckies aan een Breezer-flesje te lurken.

Een uurtje later bedacht ik me dat ik over ongeveer zes weken Abraham zie. Ja lieve mensen, het is zover. Ik word 50 ☹. Ik vroeg me meteen af of ik met het bereiken van die mijlpaal nog bepaalde privileges zou gaan krijgen. Zoals met 18 jaar toen ik ineens met een rood potlood bolletjes mocht inkleuren in een houten hokje, dat ik mocht gaan rijlessen of dat ik op mijn 16e op een brommertje mocht rondjakkeren en alleen op vakantie met vrienden.

Maar wat krijg ik op mijn 50e behalve twee parkeerplaatsen aan weerszijden van mijn hoofd, jichtaanvallen in mijn voet, een grijze kuif met dof haar, hangende oogleden en haren in mijn oren ? Iemand ? Joehoe ??

11 gedachten over “Ik word 50 :(

  1. “Te laat, zei Winnetou…. het zaad is al naar binnen toe!”. Dat komt dat komt zei Old Shatterhand, omdat je de condooms vergeten bent. “

   Like

 1. Ben blie desse 50 moogs waere. D’r zeen d’r te veul gewaes die de sjoon jaore vanaaf 50 neet mit höbbe mooge maake. Ich kén dich vertelle, het deut ech gein pien😅😂

  Geliked door 1 persoon

 2. Vandaag 25/10/21 ben ik 50 jaar geworden , merk geen verschil met gisteren.
  Wel bijzonder dat je in die 50 jaar opeens 120 kg weegt en een versleten lichaam oploopt zoals versleten knie , polsen, schouder, nek, enkels en langzaam een hoorapparaatje nodig hebt en een leesbril om de resptenlijst te lezen maar ook langzaam richting het pensioen aan loopt . Voor de rest blijf vooral genieten …

  Geliked door 1 persoon

  1. Haha proficiat ! Yepp dat hoort er allemaal bij. En dan hebben we het nog niet over die druppel die zich nog losmaakt, zo’n 15 minuten na het piesen… 😂😔

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.