Oktoberfest Sittard

Amsterdamse taxi-chauffeurs in Sittard. Ze waarschuwden er al voor i.v.m. de woekerprijzen die ze tellen. Ik had gisteren natuurlijk weer de eer.
Op de vraag waar ik heen wilde antwoordde ik :”Heerlen”. Ik zag hem even denken. Die wist natuurlijk niet of hij links of rechtsaf moest. Ik vertelde hem dat binnendoor rijden via de Selfkant het snelste zou gaan i.v.m. een ongeluk op de autobaan. En zo geschiedde. Ter hoogte van Hillensberg vroeg ik hem pas wat de ritprijs was. “Heerlen ? Dat is 92,50€”, zei hij. “Bohhhhhhhh, dat is duur. Dat kan ik niet betalen. Zoveel heb ik niet eens bij me”, maakte ik hem wijs. De taxichauffeur werd plotsklaps woedend en stopte de taxi. Na een lange tirade flikkerde hij me op de Bergstrasse uit de auto. Al scheldend draaide hij zijn auto en met piepende banden scheurde hij terug naar Sittard. En ik ?
Ik opende mijn voordeur en ging met een tevreden grijns op mijn gezicht rustig slapen. Boontje loontje, drei Bier !!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.