Abraham

Bedankt voor de felicitaties. Ik heb me echt jarig gevoeld. Ik had mijn collega’s tijdens de nachtdienst getrakteerd op lekkere vette snackjes. Widde wel. Die je helemaal kopje-onder verzuipt in de mayo. Héérlijk. Vandaag eens lekker uitgeslapen maar ik ben nog altijd kapot moe. Heb me zelf werkelijk naar de Jumbo moeten slepen om nieuwe mayo te kopen. Was even op een bankje gaan zitten om bij te komen. Poeh poeh. Kwam zo’n blij moedertje, zo’n thee-muts met zo’n poffertjesporem met haar jarige spruit van zes aan lopen met een schaal vol traktaties van kunstig gesneden biofruit en zelfgemaakte bloemen van gekleurd eetpapier. Sloeg als een lul op een drumstel. Was nog te moe om mijn been te strekken om haar te laten struikelen 😇😇😇

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.