Tong 👅

Na me drie dagen stijf gegourmet te hebben wilde ik vanavond wel eens wat anders eten zonder dat ik de knoop van mijn broek los zou moeten maken. Reeds drie dagen kijk ik in de vitrine bij de slager in de Edeka tegen een tong aan. Een tong van een koe met van die doorzichtige, vlassige haartjes er aan de zijkant nog op. Mijn moeder heeft die vroeger in mijn kindertijd eens gemaakt en tijdens de afwas zag ze dat er gewoon stukken uit het bord gehapt waren. Manman, zo lekker die tong 👅!

Angelica gaf me echter meteen al te kennen dat ze geen tong eet omdat ze het maar een raar idee vind iets te eten wat in de mond van een koe heeft gezeten.

Nu eet ze een eitje 🥚 🤦🏻.

3 gedachten over “Tong 👅

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.