Vuurwerktuig in Geleen

Een kennis van me appte me net dat hij zich gisteren bijna debiel had geërgerd aan “dat tuig” in zijn straat. Omdat ze massaal het vuurwerkverbod aan hun laars lapten gaat hij vandaag naar het politiebureau om aangifte te doen. Waarschijnlijk zit hij nu met zo’n twee-streper aan een bak lauwe leut. Kan die wout meteen zijn cursus “empathisch luisteren” op hem oefenen. Waarschijnlijk verwacht hij dat hij straks met zo’n heel bataljon zwaarbewapende smerissen achter zich aan zijn straat in rijdt en dat ze die sneuneuzen huilend onder hun bed uittrekken om hun mores te leren. Sucht.

Na drie mislukte huwelijken en baan nummer 16 begin ik hem in de gaten te krijgen. Zelfs zijn eigen jeugd weggooien mislukte hem nog. Gevalletje forever alone….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.