Einde Corona

Als je heel stil bent hoor je de haren in mijn nek rijzen. Als ik naar ‘s lands kotsbak nummer 1 Thierry Baudet luister krijg ik spontaan zin om in Suárez-style mijn tanden in zijn nek te zetten. Neejjj Thierry. Het lag niet aan de 86,3% van onze gemeenschap die zich liet vaccineren, het lag ook niet aan de mensen die mondkapjes droegen en zich netjes zoals het een goede burger betaamd, aan de regels hielden.

Toetsenbordmaffia

Het lag aan jouw volgelingen. Het lag aan de 24-uurs toetsenbordmaffia die zich iedere dag op social media beklaagde en ook lag het aan jouw ‘strijders’ die het museumplein twee jaar lang met lauwe bekertjes leut in hun flossen het rood-wit kampioenen gras onder kwijlden. Zij waren het die een groot aandeel in de capitulatie van onze overheid hadden. Twee jaar lang jankballend leven met een angst dat ze hun vrijheid nooit meer zouden terugkrijgen. Twee jaar lang languit lamzakkend voor de TV op de facebookslagvelden ‘gestreden’ en er dan achter komen dat er géén Great Reset noch een Deep State bestaat. Word langzaam een beetje moe van jouw aanbidders die zich met de meest stupide uitspraken steeds veilig wanen achter het grauwe betonnen muurtje ‘iedereen mag zijn eigen mening geven’.

Schreeuwfluencers

Complotaanhangers als Baudet en schreeuwfluencers weten van ellende niet meer wat ze nu nog uit hun drooggedweilde fantasiekast moeten trekken om hun bloeddorstige volgers te bedienen. De laatste beetjes drek worden inmiddels opgeboerd. Krijgen we nu een tweede zorginfarct van alle complotwappies die momenteel depri raken bij de gedachte hoe ze straks hun daginvulling geregeld krijgen ? Dat ze er helaas voor hun achter zijn gekomen dat ze niet leven in een dictatuur waar een pedofielenoverheid het schapenvolk regeert. Dit kán toch niet waar zijn ! Deze groep móet blijven bestaan. Zelfs na corona valt er nog zóveel te ontkennen op andere gebieden. Denk aan de aarde is rond, 5G, maanlanding, WTC, het pedofielennetwerk van Hillary Clinton, chemtrails etc. Deze leden hebben elkaar eindelijk gevonden. Eindelijk iemand die hun snapt. Nog steeds raar aangekeken door hun naasten zoeken ze troost bij elkaar want niemand neemt hun nog serieus. De laatste stuiptrekking doet zijn ronde. Weer terug naar het ‘oude leven’ ? Altijd weer de laatste zijn die begint met lachen na een mopje van een collega ? Gewoon omdat je je gevoel voor humor totaal kwijt bent omdat je helemaal para bent en overal bruine beren op de weg ziet. Terug naar de bar en nooit ergens kunnen aanhaken omdat je geen flauw benul hebt waar iedereen het over heeft omdat je altijd alles anders ziet en geen tegenspraak duldt ?

Moederhart

Neeeee….. zij ‘strijden’ door ! Zij willen verbinding, naastenliefde met of zonder moederhart. Corona is verslagen maar zij gaan door ! Zij willen nóg verder afzakken op de maatschappelijke ladder. Kom op. Oude wijn in nieuwe zakken. Zij laten het verdienmodel van Engel en Baudet niet zomaar los ! Iedere maand toch maar die 5€ overmaken naar die Willem. Hoppa, nog een stukje land in Spanje erbij. Principieel als dat ze zijn komen we ze helaas niet meer tegen in de horeca. Horecagelegenheden die meewerkten met de tiranie uit Den Haag zouden ze immers noooooit meer bezoeken. Al was het maar om te voorkomen dat ze de uitgeademde lucht van ons gevaccineerden zouden moeten inademen. Helaas.

Vaccinatie

Oh wacht, zijn ze er écht trots op dat ze de eindstreep hebben gehaald zonder een vaccinatie te hebben gehad ? Zijn dat dan dezelfde mensen die als kind trots op school vertelden dat ze kampioen met voetbal waren geworden maar er niet bij vertelden dat ze meestal op de reservebank zaten ?

Prednisonkop Poetin

Eijj wacht. Poetin !! Hun verlosser, geestelijk vader van Baudet. Als Baudet deze vette prednison-kop ‘okay’ vindt dan zij ook. Hoezo schapengedrag. Mensen die de vaccinatiecampagne betitelden als ware genocide roepen nu dat het allemaal wel mee valt in de Oekraïne. En dat de Oekraïne en het westen er zelf om gevraagd hebben. Imagine: Oekraïens omaatje van 82 schreeuwt om bommen in haar tuintje. Nog géén jaar geleden noemde deze groep ons gevaccineerden de ‘NSB-ers van het land’. En kijk nu wie er uit de hand van Poetin vreet. Wie is nu de NSB-er ? En als Baudet een adempauze neemt mag Willem Engel zijn verbale diarree braken. Ja beste mensen, Poetin gaat zijn oranje-blanje-bleu joker inzetten. Hij daagt de staat der Nederlanden voor het gerecht omdat onze overheid Oekraïne steunt in zijn strijd tegen de Russische aggressor. Een rasta-nono die al 2 jaar zit te zeiken dat zijn vrijheid ernstig in het geding is, maar het nu best begrijpt dat Poetin een heel land de vrijheid probeert te ontnemen…Hoe werkt dat bij die vent in zijn hoofd ? Als je zijn schedel zou lichten zou je waarschijnlijk een klappend aapje zien welke hem overeind houdt.

Geslaagde pandemie

Om terug te komen op covid. Ik vond het een geslaagde pandemie. In de tijd hiervoor spendeerde ik soms honderden euro’s in de kroeg of een restaurant om iemand te leren kennen. Nu hoef ik zijn of haar facebook maar te bezoeken. Weer wat geld bespaard. Ik ga tanken ⛽️

Ohja….. als je ballen hebt recht je je rug en geef je toe dat je fout zat. Wij accepteren dat. Net zoals de bull-shit die we twee jaar lang accepteerden. Samen vóór 🇺🇦 en tegen 🇷🇺.

Een gedachte over “Einde Corona

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.