Iedereen mag er zijn

Net bij de Makro riep iemand door de speaker: “attentie iedereen mag er zijn”. Ik: NAHHHHHH wat lief!!Bij de tweede keer hoorde ik het pas goed: “attentie André, magazijn!” 🤦🏻😂Hahaha voelde me zo dom. Was eerst helemaal blij. Om niks dus. Niemand had gelukkig wat in de gaten. Einde bericht 🖕🏻

2 gedachten over “Iedereen mag er zijn

  1. Ik heb mij vrouw een keer wijs gemaakt dat er boven op de personeels afdeling van de Makro een mevrouw achter de microfoon zit , die om de 15 seconden het bericht “ U kunt uw kar mee naar boven nemen. “ omroept.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.