Bounty island Koh Rong, Cambodia 🇰🇭

What can Koh Rong ?

Ik zou met Marc en Roel op een eiland gaan snorkelen vandaag. Aangezien zij al boottickets gekocht hadden moest ik nakomen met een andere boot. Bij aankomst heb ik even met ze geappt in welke strandbar ze uithingen. Maar op dat eiland waar ik zat hadden ze nog nooit van die strandtent gehoord. Uiteindelijk bleek ik op het verkeerde eiland te zitten🙈. Hadden ze me het verkeerde ticket verkocht. Blijken twee eilanden met dezelfde naam te bestaan. Zo bestond er Koh Rong en Koh Rong Samloen. “What can Koh Rong ? “

Het eiland

Eilanden in Zuidoost-Azië staan toch wel bekend om hun wilde dansavonden met vreugdevuren op het strand. De full-moon parties worden bijna iedere dag gehouden ook als er geen volle maan is. Wein, Weib und Gesang staat dan op nummer één. Koh Rong Samloen is echter een plek waar zowel backpackers als oudere reizigers samenkomen om te relaxen en te genieten van het perfecte verkeersvrije paradijs met wuivende palmbomen en witte stranden. Er is zelfs geen pinautomaat dus moest ik in het haventje van Sihanoukville zorgen voor genoeg cash. Achteraf viel dat best mee want een lekkere curry scoorde ik al voor 5$. Ook de prijs van cocktails was een lachertje.

Video

Paradise Restaurant

Dit is de plek om een middagje te chillen en iets lekkers te eten en te drinken. Lekker op zo’n luierbank of een lazy hangmat. Het is er allemaal. Het witte strand lag op 10 meter afstand en daarachter meteen de blauwe, warme zee. Het zeewater was 24c dus heerlijk warm om eens in te duiken.

Paradise Restaurant Koh Rong Sanloem.
Paradise Restaurant Koh Rong Sanloem.
Paradise Restaurant Koh Rong Sanloem.
Paradise Restaurant Koh Rong Sanloem.
Luchtfoto (van internet geplukt).

2 gedachten over “Bounty island Koh Rong, Cambodia 🇰🇭

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.