Choco-monster

Ik probeer me al de hele morgen niet schuldig te voelen omdat ik de chocolade die Angelica voor haar verjaardag gekregen heeft, bijna helemaal alleen heb opgegeten. Links op m’n schouder zit iets dat zegt:”je had best nog wel wat voor haar over kunnen laten”. Rechts zit iets wat zegt:”…. je hebt niets verkeerds gedaan, je bent niet vreemd gegaan, je loopt geen hersenschade op, het is geen sex voor het huwelijk en vergeet ook even niet dat chocolade een Nederlandse uitvinding is om van het cacao van de indianen middels ingewikkelde chemische processen de chocolade zoals we die nu kennen, te maken. Een brouwsel van imperialisme, genocide en consumentisme gepresenteerd in een plastic box met een strikje van chocolaterie Rousseau uit Sittard er om heen.
Burrrpp….ik ga even wandelen in het bos 🐶

P.s. mijn record staat nog altijd op een kilo chocolade op één dag. Iemand méér ?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.