Karaoke in Lloret de Mar 🇪🇸

We besloten nog even langs Lloret de Mar te gaan. De eerste en laatste keer dat ik hier ben geweest was met mijn twee jeugdvrienden Roger en Ruud uit Munstergeleen. Ik was toen 19 jaar oud en had het net twee weken uit met mijn vriendin Tanja. Raad eens wie er 1400 km van huis verwijderd binnen een kwartier naast me stond in de club ? Yep, Tanja. In principe zou je dus kunnen stellen dat ik hier ben op therapeutische basis om dit jeugdtrauma te kunnen verwerken. Angelica en ik stonden buiten voor het kroegje Highwayman te paffen en keken naar de club ernaast: Moëf GaGa. Hier was het allemaal gebeurd. Heb m’n handen tijdens de Corona-tijd zo vaak gewassen dat er uitgerekend vandaag nog een oude toegangsstempel van deze club tevoorschijn kwam. Ik probeerde mijn best te doen om mijn jeugdtrauma te verwerken maar dat werd me moeilijk gemaakt met al die door alcohol aangevreten Engelse wijven. Sjonge jonge. Ze konden hier wel de hele cast van zo’n Engelse anabole-serie los hebben gelaten.

Tegenover ons stond zo’n skinny influencerdoos met een met een laser cutter bewerkte broek. Je kent die broeken wel. Ram vol met gaten alsof ze gedragen zijn tijdens een jarenlange overlevingstocht op zo’n lonely Robinson-eiland. Ze had zo’n bijpassende spraytan bruine rotkop, waarschijnlijk het IQ van een aangebrande tosti en zo’n hubbabubba east coast accent. Dan een setje nepwimpers die me deden denken aan zo’n tochtvanger van een brievenbus en last but not least die lange glitternagels. Daarmee kreeg je nog geen sigaret uit een pakje getrokken. Hoe langer de nagel hoe harder de jeuk. Of je pleurt je tanden nog vol met van die plakdiamantjes. Nou nog haar tieten half uit haar BH laten loeren en dan heb je een combi die perfect past bij zo’n borderline mokkel. Je weet overigens pas dat je met een Borderliner van doen hebt na een maandje of 6-7. Dan krijg je pas de kans om verder te kijken dan die kleffe kano. Ik kon het gekwetter niet meer aan en kwam niet toe aan mijn eigen jeugdtraumaverwerking. Ben maar naar binnen gegaan want de karaoke was net gestart en iedereen zong mee. Lekker meeblêren met leuke bekende muziek. Ben zeer ongelovig maar ondanks dat toch maar stiekempjes op het hoekje van de bar een schietgebedje gedaan gericht aan onze Heer dat straks geen Hollander binnenkomt die bij de bardame ‘zwemmen in bacardi-lemon’ gaat aanvragen.

Video

Bar Highwayman.
Bar Highwayman.
30 jaar geleden. Club Moëf Gaga niets veranderd.
Angelica heeft een string gekregen. Blij ei.
Deze jongeman is binnenkort de klos haha.
Dumped !
Camping Lloret Blau.
Camping Lloret Blau.
Camping Lloret Blau.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.