Seksisme

Ik werd door iemand op facebook beticht van seksisme omdat ik een meid en het aanrecht in één zin zou hebben genoemd. Voortaan zal ik het over Angelica en het werkblad in de keuken hebben om niemand te kwetsen. Sorry, dit was niet mijn bedoeling. Mijn nederige excuses.

Dit typende voel ik me al een stuk beter en zeer zeker gegroeid als deelnemer aan een vrouwvriendelijkere maatschappij ……

Hieronder de reet van Angelica naast een leeg flesje bier op het werkblad voor vrouwen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.