Grove grappen

Heb zoveel grove grappen die ik niet kan delen op FB. Op de eerste plaats omdat ik dan geheid weer gerapporteerd word en een ban krijg. Van de andere kant gaan bepaalde deugneuzen van de club van liefde, verdraagzaamheid en verbinding me dan weer over hun fatsoensknie leggen en willen ze mijn kontje petsen met zo’n takkige braafstaaf. De laatste keer dat ik zoiets flikte ontving ik zelfs zeven pm’s van vrouwen met een moederhart. Af en toe denk ik dat ik met mijn uitspraken op facebook méér mensen tegelijkertijd kan verbazen dan in real life🤦🏻

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.