Geheim knopje

Ben me de hele week al aan het afvragen waarom mijn elektrische tandenborstel ineens weer zo ‘hard’ gaat. Ik heb hem tussentijds niet opgeladen dus wie dan wel ? Angelica wist van de prins geen kwaad of deed ze maar alsof ? Heb haar zeker 12 minuten gewaterboard gewoon vanwege het feit dat ik geen genoegen neem met een eerste ‘weet-ik-niet-schat’.Of was er sprake van geheime magnetische velden die mijn tandenborstel ‘s nachts in het geniep deden opladen ?

Vanmorgen eindelijk er achter gekomen. Er zit zo’n aan/uit-knopje dat als je er twéé keer op duwt, hem harder laat ratelen. Schijnbaar heeft m’n tandenborstel dus twee standjes en heb ik standje ‘2’ vorige week in een ongecontroleerde beweging geactiveerd. Af en toe voel ik me zo dom als een koe.

Angelica ligt trouwens op de bank. Rugklachten. Dubbel geklapt. Van het lachen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.