Brandalarm

Voor de 6e keer deze week gaat hier in het dorp het brandalarm af. Één grote tering grafherrie. Zit zo’n centrale brandmeldknop links naast de deur van de oude brandweerkazerne van het dorp. Iedere dorpsklaphark kan daar dat knopje dus indrukken en de gemeente heeft dit niet in de gaten. Even vraagje: hoe vaak mag dat alarm per week afgaan voordat je dat ding een halve meter diep in de kont van de burgermeester mag rammen ?

2 gedachten over “Brandalarm

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.