Rammstein Prison 🇪🇪

Verlaten Sovjet gevangenis

Hoe vet vonden Angelica en ik het om urenlang in deze oude, verlaten Sovjet-gevangenis uit de jaren ‘30 van de vorige eeuw rond te dwalen en vette verhalen uit de allerdiepste laag van de samenleving aan te horen van een collega-urbexer uit Letland 🇱🇻? Zo wisten we niet dat de Duitse industrial metalband Rammstein hier twee videoclips had opgenomen 😍 🎸🤘🏻

Tuig

Hier zat het grootste tuig wat moeders schoot ooit verlaten had. Verkrachters en moordenaars vochten hier iedere dag voor een kommetje ‘vreten’ welke bereid werd in grote stenen ‘ketels’ met een diameter van 2,5 meter en een diepte van anderhalve meter. Het beetje vlees wat ze kregen na een dag lang werken in de naastgelegen kalksteengroeve werd over de muur van de gevangenis gegooid door familie en bekenden. Hier maakte zich niemand druk waar een stukje vlees vandaan kwam zoals dat nu bij ons het geval is als heel groen ‘teenslipper’ internet weer op zijn kop staat als er een zekere aaibaarheidsfactor aan een geslacht beestje verbonden is. Hier werd gevochten om iedere lepel vreten. Hier hadden mannen iedere dag zodanige honger dat ze het behang van de muur knaagde. Aan de top van de keten stond ‘Black Mamba’. Een fors gebouwde crimineel die zijn hele leven al mensen aan zijn mes had geregen. Onder hem stond een hele organisatie ongure types die er geen moeite mee hadden om je het spreekwoordelijke hoekje om te helpen. Géén types zoals sommige ‘voetbalsupporters’ van vandaag die in het stadion vanachter een onverwoestbare doorzichtige wand de supporters van de tegenpartij uitdagen zo van: ‘kom maar eens hier’. Één stap naar voren en de stront in zijn broek zou hem inhalen.

Verpleegafdeling

Om zo nu en dan aan het harde leven te ontsnappen haalde men de raarste dingen uit om op de verpleegafdeling terecht te komen. Er zijn verhalen bekend dat Sovjet-bewakers je helemaal naar de tering sloegen als bleek dat je jezelf verwondingen had toegebracht om naar hier te kunnen komen. Om dat te voorkomen sneden gevangenen met een scherp stuk glas op verborgen plekjes zoals onder hun vingernagel of in hun anus om daarna het bloed op te vangen. Gemengd met water werd dat dan rond hun anus gesmeerd om inwendige bloedingen te faken. Dan had je de garantie op minimaal één week rust op de verpleegafdeling. Zeker voor de verkrachters van celblok 1 was dit een zegen. Uit dit celblok werden immers dagelijks de ‘bitches’ gerecruteerd. Deze mannen zorgden ervoor dat de gangleden van Black Mamba qua seksueel vermaak niets te kort kwamen. Na het incasseren van een avondje inwendige stokslagen dropen ze weer af naar hun eigen blok. De queen-bitch mocht blijven slapen bij Black Mamba in bed. Black Mamba had heel veel te vertellen in deze gevangenis. Zelfs meer dan sommige bewakers. Hij was geen held, hij was een bloedvergieter,hij was een mannenvriend, een geile sodemieter. Hij moest geen vrouw, hij moest geen snol, alleen een ruig behaard mannenhol. Als je de foto’s goed bekijkt zie je de cel van Black Mamba !

Mijn bezoek is gearriveerd.
De cel waar Rammstein de videoclip heeft opgenomen.
Till Lindemann, Rammstein.
Uitzicht vanuit de gevangenis.
Kantoor directeur.
Knuffelkamer voor prostituées, vrouw of vriendin.
Keuken.
Keuken.
Schoolklas.
Ziekenboeg.
Oogmeetinstrument in ziekenboeg.
Gedetineerden hadden allemaal hun eigen foto’s op hun kamer.
Een zelfgemaakte waterkoker van scheermesjes.
Sporthal.
Wc’s.
Ingang gevangenis.
Gedeelte van de gevangenis onder water gelopen.
Kalksteengroeve.
Cel van Black Mamba.

Vrienden van Dutch Traveljunk

Vrienden van Dutch Traveljunk. Lekker gezellige restaurantjes en kroegjes of een betrouwbaar adresje waar je altijd terecht kunt.

Todo Diferente Car Rental Dubai

Met Nestor heb ik rondgereisd door Guatemala, Honduras, el Salvador, Nicaragua en Costa Rica. Hij woont nu met zijn gezin in Dubai en verhuurt luxe limousines. Wil je eens lekker een dagje rondkarren in één van onderstaande wagens neem dan even contact met hem op via het contactformulier door op de website hieronder te klikken.

Local’s, Sittard

https://www.locals-sittard.nl/

Eetcafé San Blas, Schin op Geul

https://www.facebook.com/eetcafesanblas

Café the Groove, Sittard

https://www.facebook.com/cafethegroove

Gastrobar Olijf, Sittard

https://www.facebook.com/olijfsittard

Restaurant MEDS

https://www.restaurantmeds.nl/

NOUS – Petits Lofts B&B van Angela & Kay Steuns

https://www.facebook.com/NOUSlofts.France

3 gedachten over “Rammstein Prison 🇪🇪

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.