Kutschimmel

Ik eis een verbod op die schimmelkutreclames op tv. Het lijkt wel alsof iedere vrouw schimmelt, lekt, stinkt en druipt van onderen. En daarna een verbod op die walgelijke reclames van OB tampons. De vrouwen in die reclames doen zó gelukkig alsof het lijkt dat je geen leven hebt als je niet 24/7 met zo’n half schaap in je prut rond banjert. Zeker in deze tijden van gelijkheid tussen mannen en vrouwen is het toch niet meer noodzakelijk om te adverteren dat je de halve apotheek in je doos kwijt kan ? Waar zijn de reclames van Fa van vroeger met die mooie halfnaakte Amazones ?
Volgende week huur ik zelf een trekker en leg de hele A2 bij Urmond plat. Dit moet echt stoppen verdomme.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.