Kerstman

Esther Ouwehand van de Partij van de Dieren brengt in de tweede kamer een motie in stemming om tot een oordeel te komen over de mishandeling van de rendieren van de Kerstman. “Dagenlang rendieren over de daken jagen met een met kadootjes volgeladen arrenslee is niet meer van deze tijd. Dat die dikke het maar zélf doet. Het is niet onze intentie om een christelijk kinderfeestje te vergallen want ieder kind heeft het recht om kadootjes te krijgen. Maar of de Kerstman nu bestaat of niet doet niet ter zake maar laten we bij de feiten blijven: met die kleine hoefjes over die glibberige gladde daken trappelen is gewoon vragen om ongelukken. Púre dierenmishandeling. We moeten een einde maken aan dit dierenleed !”, aldus mevr. Ouwehand

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.