The Hills Have Eyes ðŸ‡²ðŸ‡¦

Een verlaten horrorfilmset staat griezelig verlaten langs een snelweg naar de ‘deur naar de woestijn’ van Hollywood.

Op de snelweg uit Ouarzazate (Marokko) zagen Angelica en ik dit tankstation in Amerikaanse stijl. Dit tankstation werd gebouwd om te dienen als filmset van de cult-horrorfilm ‘The Hills Have Eyes’ uit 2006. Bij dit tankstation wordt de hoofdrolspelers van de film geadviseerd om een bloederige, gruwelijke ‘shortcut’ door de woestijn te nemen alwaar ze een voor een bloederig worden afgeslacht door mensen die door atoomproeven gemuteerd zijn tot afschrikwekkende wezens. We hadden deze filmset op de planning staan dus we wisten waar we aan zouden beginnen maar als je als normale toerist hier zou willen tanken zou je heel lang moeten wachten tot iemand naar buiten zou komen: het is namelijk verlaten. Buiten staan vernielde, verweerde auto’s te roesten. Glazen flessen glinsteren in de bomen en griezelige poppen turen uit onverwachte hoeken. Een jonge Marokkaan lag naast zijn scootertje te knorren. Ik liep in zijn richting om eens door het raam te turen. Toen ik aan de deurknop voelde merkte ik dat de deur dicht was. De jongen had echter de sleutel van de deur en voor een paar euro wilde hij ons wel binnenlaten. Het was net alsof we in de film zaten en we zagen de oude, vieze man uit de film in gedachte in zijn stoel zitten. Overal lagen blikjes bier, zakken chips en zelfs pijnstillers al vanaf 2006 te wachten tot iemand zou binnen komen. Werkelijk een creepy plekje !!

Trailer the Hills have Eyes (2006)

GPS:

 30.922783, -7.233020

12 gedachten over “The Hills Have Eyes ðŸ‡²ðŸ‡¦

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.