Monument Valley, Arizona 🇺🇸

Zilverwater

Ik heb vandaag in Monument Valley tweemaal zilverwater in mijn darmen gespoten en dit tijdens de rit door dit John Wayne park gedurende twee uur laten intrekken. Hiervoor had ik mijn anus afgesloten met een met Angelica’s mond schoongezogen perziknoot. Vervolgens ben ik bij de Three Sisters-berg met mijn reet op zilverpapier gaan zitten en heb 120 maal naar links gedraaid en 120 maal naar rechts. Vervolgens heb ik me ingesmeerd met warme biologische dampende ponypoep die ik hier bij de kinderponymanege had opgeschept in een emmertje. Deze door een Navajo-indiaan op 600 watt 60 seconden in de magnetron laten opwarmen zodat het goed uitstrijkt en guess what: net de lepeltjestest gedaan en eijj…. Hij viel er gewoon af. Ik ben weer clean !

Life coaches

Neen mensen. Ik krijg er vaak vragen over. Reizen hoeft echter niet duur te zijn. 81€ per dag voor de jeep incl. tentje. Je kunt hier overal op zogenaamde campgrounds voor nop slapen en voor 5$ heb je ergens gebadderd. Boodschappen doen bij de Walmart is ietsje goedkoper als bij onze Jumbo en de benzine kost 3,40$/gallon (0,80€/liter). Het zijn echter de life coaches en de moonsisters die onze vakantiespaarrekeningen leegzuigen. Déze shit is pas duur. 698€ voor een weekendje ‘uren stilzitten op een plankje’, drie liter water met een schijf citroen en drie sneeën volkorenbrood met een puntje jam. Teringjantje zeg. We zijn allemaal zo coachziek geworden dat we bij wijze van spreken nog niet meer met elkaar naar bed durven te gaan zonder dat er iemand naast staat te schreeuwen: ’sneller, langzamer en rustig door je neus doorademen’. Spiritualiteit is niets mis mee maar nu is het toch wel een verdienmodel geworden. Ga anders zelf wat kikkertjes op je voorhoofd fijnwrijven. Zo, het is er weer uit. Een mooi begin van de dag. Holadijeijj !

East Mitten Rock

Merrick Rock

Elephant Rock

Three Sisters

Camel Rock

Highway from Forrest Gump movie (route 163)

Vrienden van Dutch Traveljunk

Loop eens binnen bij de vrienden van Dutch Traveljunk. Allemaal leuke mensen die ik persoonlijk ken 🙂

Rowan Falchi Jewelry

Rowan leerde ik een jaartje of 12 geleden kennen in mijn stamkroeg. In die tijd was ze al heel kunstzinnig en haar hoofd zat boordevol ideeën. In 2014 studeerde ze af als sieraden ontwerper aan de kunstacademie in Maastricht waar ze het vak goudsmid leerde. Als ik langs haar huisje op de Putstraat loop zie ik vaker een lampje schijnen aan een tafeltje. Achter dat tafeltje maakt ze weer wat héél moois :).

Kijk even op haar website: https://falchi-jewelry.com/

Jo Jelmersma massage

Voor sport-,ontspannings- of therapeutische massages moeten jullie bij Jo zijn. Een oude rot in het vak met heul veel ervaring. Jo ken ik van de dance-festivals en we hebben altijd leuke gesprekjes. Ook met zijn dochter Maud ben ik bekend in het stap-circuit. Kijk even op zijn mooie website.

Jo Jelmersma massage en ademwerk Geleen

Todo Diferente Car Rental Dubai

Met Nestor heb ik rondgereisd door Guatemala, Honduras, el Salvador, Nicaragua en Costa Rica. Hij woont nu met zijn gezin in Dubai en verhuurt luxe limousines. Wil je eens lekker een dagje rondkarren in één van onderstaande wagens neem dan even contact met hem op via het contactformulier door op de website hieronder te klikken.

Local’s, Sittard

Met eigenaresse Natascha heb ik vroeger op school gezeten en drink af en toe nog een kopje koffie met haar. Een hele leuke serieuze dame met een prima zaak. Gewoon eens binnen lopen !

https://www.locals-sittard.nl/

Eetcafé San Blas, Schin op Geul

Met eigenaar/kok Johnnie heb ik heel wat leuke momenten beleefd in onze stamkroeg Tapas. John dook vroeger wel eens van de bar af en ik ving hem dan op. Slecht voor de rug maar goed voor de borrelpraat. Samen met zijn vrouw Sonja runnen ze nu dit zuid-Amerikaanse restaurant. Wil je lachen vraag dan naar zijn beroemde broodje ‘gitaar’ als je daar gaat eten ! Of vraag eens naar de beroemde sok van hotel Atlanta in Amsterdam !

https://www.facebook.com/eetcafesanblas

Café the Groove, Sittard

Eigenaar Patje ken ik inmiddels ook al 15-20 jaar. Vroeger stond Patje vóór de bar en nu erachter. Prima gast en zorgt voor een geweldige stemming in zijn kroegje op de Putstraat in Sittard. Zoek de kroeg eens op ! Véél live-bands !

https://www.facebook.com/cafethegroove

Gastrobar Olijf, Sittard

Beryl en Lars ken ik van het stappen en onze vaste Pinkpop-camping groep. Hele lieve mensen met het hart op de goede plek én een hart voor hun nieuwe zaak. Hun tapas-kaart onderscheidt zich van de andere tapas-zaken. Zeker in de zomer is het op het terras héérlijk toeven en ook binnen is het heel gezellig.

https://www.facebook.com/olijfsittard

Restaurant MEDS

https://www.restaurantmeds.nl/

NOUS – Petits Lofts B&B van Angela & Kay Steuns

Onlangs nog een verrassingsbezoek gebracht aan Angela en Kay uit Sittard. Zij had een zaak in Sittard en hij werkte bij defensie. En wat doe je op een dag. Je pakt je boeltje bij elkaar en vertrekt met de kids naar Frankrijk en begint een bed & breakfast. Halloooo dan !

https://www.facebook.com/NOUSlofts.France

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.