Urbex.Underground cannabisbunker

Vandaag waren we op een locatie waar de politie in 2011 in een voormalig pompstation van de Waterleidingmaatschappij Limburg in het Meinweggebied een grote hennepkwekerij gevonden had. De kwekerij was toegankelijk via een soort tunnel. De vondst werd bij toeval gedaan, tijdens de zoektocht naar de vermiste militair Laurens Fritz, die al bijna een week spoorloos was (later werd hij dood gevonden). In het pompstation bij Herkenbosch stonden destijds ruim 6.000 hennepplanten. Er was een aparte waterput geslagen en de stroom werd illegaal afgetapt. Kijk het filmpje ! Wil je deze locatie bezoeken vraag dan naar de GPS-locatie.

2 gedachten over “Urbex.Underground cannabisbunker

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.