Zandkastelen

Iedereen die naar deze foto kijkt zie ik in gedachten al bezig met zijn meetstokje van 1,5 meter. Maar ik kijk stiekem verder dan mijn neus lang is en zie héle andere dingen. Ik kijk namelijk naar al die kinderen die maar onneembare zandkastelen bouwen langs de vloedlijn. Leren ze dan nooit dat het vloed wordt en dat alles kapot gaat? En morgen beginnen ze gewoon weer opnieuw. Als dít later onze planeet moet gaan redden 😇.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.