Lilliputters

Grote shout out to alle lilliputters met rood kroeshaar, min 7 gordelroos op hun bek en een geamputeerd voetje. Deze groep wordt helemaal vergeten. Uit gedegen onderzoek blijkt bovendien dat die groep veel groter is dan vaak gedacht wordt, omdat veel gordelroos-mini-gingers zónder voet, worden aangezien voor gordelroos mini-gingers mét voet, niet alleen omdat ze onder maatschappelijke druk staan en dus stiekempjes een prothese dragen maar ook omdat ze dolgraag op de dansvloer willen twerken (of hoe schrijf je dat ?)

En dat terwijl de problematiek van deze twee groepen totaal onvergelijkbaar is zoals dat wél het geval is bij terugkerende transgender aandachtsgeile IS-mokkels die wél of niet door zo’n krentenbaardtheedoek in hun poeperd zijn genomen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.