Halloween

Dit is een waargebeurd verhaal.

Een stel werd uitgenodigd voor een chique gemaskerd Halloween-feest voor de hele familie. De vrouw kreeg echter op die befaamde dag vreselijke hoofdpijn en zei tegen haar man dat hij maar alleen naar het feest moest gaan. Hij, een toegewijde echtgenoot, protesteerde, maar ze stond er op dat hij alleen zou gaan en zei dat ze een aspirientje zou nemen en naar bed zou gaan. Aldus trok hij zijn Halloween-kostuum aan en ging op pad.


De vrouw werd na ongeveer een uur diep geslapen te hebben, zonder pijn wakker en omdat het nog vroeg was, besloot ze toch maar naar het feest te gaan. Omdat haar man niet wist welk kostuum ze droeg, besloot ze haar man te bespioneren om te zien hoe hij zich gedroeg als ze niet bij hem was.


Ze sloot zich aan bij het feest en zag al snel haar man in zijn kostuum, rondhuppelend op de dansvloer, dansend met elke leuke “chick” die hij maar tegen kwam en je weet wel: een klein knuffeltje hier en een kusje daar.
Ze ging naar hem toe en omdat zij zelf een nogal verleidelijk lekker ding was, hapte hij maar al te graag toe. Ze liet hem natuurlijk zo ver gaan als hij wilde, aangezien hij haar echtgenoot was.


Na nog een aantal drankjes gehad te hebben fluisterde hij eindelijk een klein spannend voorstel in haar oor en ze stemde toe om naar de auto te gaan en daar gepassioneerde sex op de achterbank te hebben.

Net voordat ze zich om middernacht moest ontmaskeren glipte ze weg, ging naar huis, deed het kostuum weg en stapte in bed, zich afvragend wat voor verklaring hij zou hebben voor zijn buitensporige gedrag.


Ze zat rechtop te lezen toen hij binnenkwam en ze vroeg of hij het leuk had gehad. “Oh, hetzelfde als altijd”, antwoordde hij. Je weet dat ik het nooit naar mijn zin heb als je er niet bij bent”. Toen vroeg ze: “Heb je veel gedanst?” Hij antwoordde: “Ik zal je zeggen, ik heb helemaal niet gedanst. Toen ik daar aankwam, ontmoette ik Ran, Sven en Peter en een paar andere jongens, dus gingen we naar de logeerkamer en speelden de hele avond poker.”


“Je moet er echt raar hebben uitgezien door in dat kostuum de hele nacht te pokeren !”: zei ze met onbeschaamd sarcasme waarop de man antwoordde: “Eigenlijk heb ik mijn kostuum aan je vader gegeven. Bel jij hem even om te zeggen dat we het kostuum dadelijk komen oppikken ? ”.

Een gedachte over “Halloween

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.