Panna

Verstand komt met de jaren alhoewel ik daar vandaag heel sterk aan twijfelde toen Angelica het op haar heupen kreeg met haar voornemen om een muziekje op te gaan zetten voor de parkieten want ze vond dat ze te weinig met elkaar praatten. Op youtube kun je twee uur lang luisteren naar geluiden van grasparkietjes. Wat ze tegen elkaar brallen weet ik niet maar die twee van ons floten er ineens op los. Trots als een pauw liep Angelica door het huis. Dat had ze maar weer mooi gefixt. Het probleem is nu dat ik niet fatsoenlijk voetbal kan kijken op youtube. Het lijkt net alsof ons bed in een volière tussen 100 parkieten staat dus ik begon licht geïrriteerd te mopperen of het geluid niet wat zachter kon. Angelica zag haar parkietensuccesje van vandaag al op de tocht staan dus antwoordde ze fluks :”wát is belangrijker: voetbal of ik ??”. Ik zei:”spreid je benen schatje”. Toen ze dat triomfantelijk deed maakte ik een mooie panna…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.