Madonna

Een jonge 20-jarige vrouw werd vorige week noodgedwongen een concert van Madonna in Amsterdam te bekijken met haar eigen ogen i.p.v. op het schermpje van haar mobiel. “Ik dacht écht dat ik hem in m’n tas had gestopt”: vertelde ze snikkend tegen onze verslaggeefster ter plaatse. ” Ik mocht afwisselend gebruik maken van die van mijn vriendinnen”: snotterde ze. “Maar al snel ontstond daardoor ruzie waarna ik teleurgesteld het toilet op zocht”. “Dit gebeurt mij nóóóit meer !”.

Toen ze na het interview haar zakdoek uit haar tas wilde pakken bleek haar mobiel tóch onder haar meegenomen trui te liggen. Ze dreigde hierdoor even van haar stokje te gaan maar werd snel opgevangen door haar toegesnelde.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.