Abandoned sex club

Op de weg van Heers naar St.Truiden liggen ontiegelijk veel bordelen die schreeuwen om personeel. Er was géén enkele bordeel bij die kon voldoen aan de vraag van de klant. Tijdens de Coronatijd zijn veel werkneemsters terug gegaan naar het land waar ze vandaan kwamen want in deze business was géén cent meer te verdienen. Toen we met het busje stopten op de parkeerplaats van deze verlaten club zag je de meiden aan de overkant kijken zo van ‘wat moeten die nu bij een club wat gesloten is ?’. We konden de dames helaas niet blij maken. We hadden sowieso maar 50 euro bij ons dus buiten het feit dat Erik en ik twee hele fatsoenlijke jonge mannen zijn hadden we het financieel sowieso niet kunnen bolwerken. Maar natuurlijk waren we wel nieuwsgierig hoe het bordeel er van binnen zou uitzien. We wisten van te voren al dat dit een club is geweest waar vrouwen werden afgeperst en zelfs werden verhandeld, dat er geregeld schietpartijen waren geweest en waarbij zelfs de Lamborghini van een klant in de fik was gestoken.

Angelica

Angelica zag bij thuiskomst de foto’s van de danspaal en zei dat paaldansen goed zou zijn voor haar spieren. ‘Sowieso is dansen goed voor haar kont-en beenspieren’, dacht ik nog. Ik had thuis nog een danspaal die ik vroeger achter in mijn bar had staan voor de wilde feestjes. Die zou ik opnieuw kunnen monteren. Dat ze maar goed oefent met die danspasjes. Volgend maand kan ze dan een eigen Tiktok-kanaal beginnen waar triljoenen mensen haar danspasjes kunnen bewonderen.Met een beetje geluk zou de firma Dyson haar dan hun megadure V15 stofzuiger gaan sponsoren en stopt ze éindelijk met zeuren.

Inrichting

De kelder was ingericht als één grote partyruimte waar klanten poedelnaakt een dansje konden doen met de meisjes. Er was een barretje en een DJ-booth en achterin was een toiletblok. Op de begane grond bevond zich de bar waar mannen met de meisjes konden praten of onder het genot van een drankje zich konden vergapen aan een paaldansshow. Op de bar zelf stond een fles Jack Daniels met een slipje er om heen. Ernaast lag een kasboek met alle inkomsten en uitgaven. Op de eerste verdieping was de masterbedroom met een mooi rond bed en daarachter een jacuzzi en een danspaal. Ik denk dat deze ruimte meteen de duurste kamer was die je kon huren in dit bordeel. We vonden zelfs nog een fles champagne en een pak condooms haha. Ineens schoot ons te binnen dat het bordeel nog een eigenaar heeft en dat hij misschien wel eens langs zou kunnen komen. Gezien de geschiedenis van het bordeel vonden we het verstandig maar meteen te vertrekken. Mocht je ook eens dit bordeel willen bezoeken: de GPS-coördinaten staan onder deze blog.

Het laatste slipje.

GPS

50.794274,5.219654

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.