Mesa Verde NP, Colorado 🇺🇸

Het park

Het park ligt boven op een berg waar links en rechts nog sneeuw ligt. Het was de bedoeling om een rondleiding te boeken door de grotwoningen van de Pueblo-indianen. Hiervoor waren we vier uur naar Colorado omgereden. Bij aankomst bleken de rondleidingen pas eind mei te beginnen. Godverrrrr. Vier uur heen en weer vier uur terug rijden voor nop. We zagen de grotwoningen weliswaar van afstand maar dat is toch wat anders. Het uitzicht vanaf de berg was wel heel mooi. Bij aankomst in Moab, Utah hadden we een hele mooie camping met een waanzinnig uitzicht.

Nasty lady

Naast ons zat een mevrouw uit Denver Colorado voor haar camper te genieten van de mooie zonsondergang. Even later zat ik naast haar want Angelica was zich even douchen. Ze reisde ook veel en ze had veel foto’s gemaakt tijdens haar reizen. De vrouw op leeftijd liet me haar vakantiefoto’s van Costa Rica op haar Iphone zien. Ze had ze in een album gezet met de naam Costa Rica-beautiful. Heel langzaam scrollde ze met haar wijsvinger naar links en iedere keer dook weer een nieuwe mooie foto van een papegaai of een vlinder in het wild op. Totdat er ineens een foto verscheen van haar appartementje thuis in Denver hoe ze van achter genomen werd door een jonge donkere dude met een lollie zo dik en lang als dat ding waar die grote grijze beesten bij ons in Blijdorp hun apenootjes mee van de grond plukken. Ik draaide mijn hoofd zo snel naar rechts dat ik zeker een week lang nekklachten zal hebben. Net doen alsof ik niets gezien had en ondertussen was mijn beider netvliezen nog nooit zoveel pijn aangedaan. Hier ging ik spontaan van op Hemelvaart. Is rennen over de camping met mijn hand voor mijn kruis al een trend ? Nee ? Dan heb ik hem zojuist gezet.

Shit, even mijn gun terug in de jeep leggen. Wat flauw.

Pueblo huisjes

Camping Moab

Mexican hat rock.
Valley of the Gods.

Vrienden van Dutch Traveljunk

Loop eens binnen bij de vrienden van Dutch Traveljunk. Allemaal leuke mensen die ik persoonlijk ken 🙂

Rowan Falchi Jewelry

Rowan leerde ik een jaartje of 12 geleden kennen in mijn stamkroeg. In die tijd was ze al heel kunstzinnig en haar hoofd zat boordevol ideeën. In 2014 studeerde ze af als sieraden ontwerper aan de kunstacademie in Maastricht waar ze het vak goudsmid leerde. Als ik langs haar huisje op de Putstraat loop zie ik vaker een lampje schijnen aan een tafeltje. Achter dat tafeltje maakt ze weer wat héél moois :).

Kijk even op haar website: https://falchi-jewelry.com/

Jo Jelmersma massage

Voor sport-,ontspannings- of therapeutische massages moeten jullie bij Jo zijn. Een oude rot in het vak met heul veel ervaring. Jo ken ik van de dance-festivals en we hebben altijd leuke gesprekjes. Ook met zijn dochter Maud ben ik bekend in het stap-circuit. Kijk even op zijn mooie website.

Jo Jelmersma massage en ademwerk Geleen

Todo Diferente Car Rental Dubai

Met Nestor heb ik rondgereisd door Guatemala, Honduras, el Salvador, Nicaragua en Costa Rica. Hij woont nu met zijn gezin in Dubai en verhuurt luxe limousines. Wil je eens lekker een dagje rondkarren in één van onderstaande wagens neem dan even contact met hem op via het contactformulier door op de website hieronder te klikken.

Local’s, Sittard

Met eigenaresse Natascha heb ik vroeger op school gezeten en drink af en toe nog een kopje koffie met haar. Een hele leuke serieuze dame met een prima zaak. Gewoon eens binnen lopen !

https://www.locals-sittard.nl/

Eetcafé San Blas, Schin op Geul

Met eigenaar/kok Johnnie heb ik heel wat leuke momenten beleefd in onze stamkroeg Tapas. John dook vroeger wel eens van de bar af en ik ving hem dan op. Slecht voor de rug maar goed voor de borrelpraat. Samen met zijn vrouw Sonja runnen ze nu dit zuid-Amerikaanse restaurant. Wil je lachen vraag dan naar zijn beroemde broodje ‘gitaar’ als je daar gaat eten ! Of vraag eens naar de beroemde sok van hotel Atlanta in Amsterdam !

https://www.facebook.com/eetcafesanblas

Café the Groove, Sittard

Eigenaar Patje ken ik inmiddels ook al 15-20 jaar. Vroeger stond Patje vóór de bar en nu erachter. Prima gast en zorgt voor een geweldige stemming in zijn kroegje op de Putstraat in Sittard. Zoek de kroeg eens op ! Véél live-bands !

https://www.facebook.com/cafethegroove

Gastrobar Olijf, Sittard

Beryl en Lars ken ik van het stappen en onze vaste Pinkpop-camping groep. Hele lieve mensen met het hart op de goede plek én een hart voor hun nieuwe zaak. Hun tapas-kaart onderscheidt zich van de andere tapas-zaken. Zeker in de zomer is het op het terras héérlijk toeven en ook binnen is het heel gezellig.

https://www.facebook.com/olijfsittard

Restaurant MEDS

https://www.restaurantmeds.nl/

NOUS – Petits Lofts B&B van Angela & Kay Steuns

Onlangs nog een verrassingsbezoek gebracht aan Angela en Kay uit Sittard. Zij had een zaak in Sittard en hij werkte bij defensie. En wat doe je op een dag. Je pakt je boeltje bij elkaar en vertrekt met de kids naar Frankrijk en begint een bed & breakfast. Halloooo dan !

https://www.facebook.com/NOUSlofts.France

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.