Sons of Anarchy restaurant

Dit restaurantje kwamen we per toeval tegen toen we op weg waren naar een nabijgelegen hotspot. We hadden net de Ligurgische kust bij La Spezia achter ons liggen en waren nét de grens met Toscane overgestoken. Het ligt in een scherpe bocht en was niet direct goed zichtbaar maar de grote hoeveelheid motoren, brommertjes en scooters die op de muren waren bevestigd maakten ons nieuwsgierig. Hier was een verzamelaar aan het werk die ook nog eens lekkere focaccia’s en pizza’s kon bakken. Naast het restaurant had de eigenaar een museumpje ingericht met allemaal spulletjes van vroeger: oude motoren, type-machines van het jaar toebak, oude foto-cameras, fietsen, teveel om op te noemen. Mocht je in de buurt zijn: speciaal plekje !!

Ristorante Il Selvatico

4272+5W Fosdinovo, Massa-Carrara, Italië. GPS: (44.1129056, 10.0023631)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.